Logga in »

Test

Medlemsskap och avgifter

BTF består av medlemmar och stödmedlemmar. BTF är framförallt en förening som består av kliniker inom kognitiv beteendeterapi, och därtill välkomnar vi övriga personer som är intresserade av kognitiv beteendeterapi att bli stödmedlemmar.

Som stödmedlem i BTF får du:

  • Föreningens medlemstidning "Beteendeterapeuten"
  • Föreningens vetenskapliga tidskrift "Cognitive Behavioral Therapy"
  • Möjlighet att vara delta i KBT-listan - vårt formidabla nätverk mellan medlemmar
  • Tillgång till årskongressen med föreläsningar och workshops kring aktuell forskning och implementering av kbt. Samt rabatt på andra workshops.

När man först betalar medlemsavgiften blir man stödmedlem. För att bli medlem ska man enligt föreningens stadgar ha grundläggande psykoterapiutbildning inom kognitiv beteendeterapi motsvarande den som följer BTF: s fastställda kursplan, eller att man på annat sätt kan bedömas ha tillgodogjort sig motsvarande kunskap. I de flesta fall räcker det att du skickar intyg på genomgången grundläggande psykoterapiutbildning i BT/KBT, men vill du åberopa andra meriter behöver även dessa bifogas. För BTF:s kursplan klicka här.

Som medlem i BTF får du ovan samt rösträtt på föreningens årskongress

Med tillämplig yrkeslegitimation inom sjukvårdsrelaterade yrken, och/eller anställning inom verksamheter inom ramen för HSL eller SoL kan du som medlem stå med på behandlarlistan www.kbt.nu och därmed synas i ett forum där allmänheten kan söka behandlare med KBT-kompetens.

Medlemsavgiften för medlemmar och stödmedlemmar är 600 kr per kalenderår. Du kan betala med kort eller mot epostfaktura. För att registrera dig som medlem klicka på länken till höger. Betalar du efter 1:e september registreras du automatiskt på nästa år. Det innebär att ditt medlemskap gäller året ut och året därpå. Du får redan innevarande år tillgång till KBT-listan och övriga medlemsförmåner, men du får inte föreningens utskick av CBT och Beteendeterapeuten förrän efter årsskiftet.

Om du är student får du rabatt på medlemsavgiften - se fliken till höger!

Om du är pensionär kan du betala en medlemsavgift på 500 kr och får då allt var som ingår i medlemskap/stödmedlemskap.

Studentrabatt och pensionärsrabatt aktiveras då du har laddat upp eller skickat in intyg som stärker att du studerar minst 50% respektive är pensionär.

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda