Logga in »

Test

Uppgifter för medlemskap

Personuppgifter och inlogg

Fullbetalande medlem/stödmedlem
Studentrabatt
Pensionärsrabatt

Förnamn*

Efternamn*

Hemadress* 

Postnr+ort*

Välj län

Tel/Mob1*

Epost**

Epost igen**


Lösenord*


Upprepa lösenord*

Skriv denna kod i rutan:

kod

* obligatoriska uppgifter
** OBS! Epost = användarnamn

På denna och efterföljande sidor registrerar du dig som stödmedlem. Därefter kan du även ansöka om medlemskap. För information om vad som ingår i stödmedlemskap respektive medlemskap och för att stå med på behandlarlista, var god se länkar till höger!

Medlemsavgiften för medlemmar och stödmedlemmar är 600 kr per kalenderår. Du kan betala med kort eller mot epostfaktura, via länken Betalningsinfo (dyker upp när du registrerat dig). Betalar du efter 1:e september registreras du automatiskt på nästa år. Det innebär att ditt medlemskap gäller året ut och året därpå. Du får redan innevarande år tillgång till KBT-listan och övriga medlemsförmåner, men du får inte föreningens utskick av CBT och Beteendeterapeuten förrän efter årsskiftet.

Studentrabatt och pensionärsrabatt aktiveras då du har laddat upp eller skickat in intyg som stärker att du studerar minst 50% respektive är pensionär.

Om du redan sökt medlemsskap - eller är medlem sedan tidigare - logga in för att komplettera, ändra eller se statusen på din anmälan!

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda