Logga in »

Test

karusellBTF:s studentrabatt

Du som är eller vill bli stödmedlem i BTF och studerar minst 50 % på universitet eller högskola kan få rabatt på medlemsavgiften till föreningen.

Du betalar endast 350 kronor per år och blir då stödmedlem. Du får tillgång till KBT-listan, hemsidan med arbetsmaterial, rabatter på workshops och annat. Det du avstår från är pappersversionen av tidsskriften CBT samt möjligheten att finnas med på föreningens behandlarlista. Tidsskriften CBT finns dock tillgänglig i elektronisk form på hemsidan.

Till studerande räknas den som studerar på grundutbildning (exempelvis inom yrken som psykolog, läkare, socionom, sjuksköterska, sjukgymnast) och som inte är medlem (till skillnad från stödmedlem) i föreningen. Hit räknas även den som studerar på fristående kurser och som är stödmedlem i föreningen.

För att erhålla rabatten följer du bara dessa steg

  1. Registrera dig på hemsidan (om du inte redan är medlem, i så fall följer du bara steg 2 och 3).
  2. Betala in avgiften på 350 kronor, antingen via kort eller via PG 85 09 83-8. Vid betalning med PG ange ”Medlemsavgift student”, årtal och namn på inbetalningen.
  3. Scanna in eller fotografera antingen ditt studentkort (t.ex. CSN eller Mecenat) eller något annat intyg om att du studerar minst 50% på högskolenivå och skicka det sedan till oss. Detta gör du lättast genom att först logga in och därefter klicka på Personligt i menyn, följt av Skicka in intyg. Du kan också maila intyget till btf.kansli@gmail.com eller posta det till BTF, Kammakargatan 62, 111 24 Stockholm.

Studerandenätverk

Beteendeterapeutiska föreningen har sedan hösten 2014 ett aktivt Studerandenätverk. Vi är en sammanslutning av studerandemedlemmar i BTF som strävar efter att sprida och stärka evidensbaserad BT/KBT och en vetenskaplig grundsyn inom psykolog- och psykoterapeutprogrammen. Vi vill också främja samarbete och utbyte mellan universiteten, studenterna och BTF:s yrkesverksamma medlemmar.

För att uppnå detta har vi hittills ordnat föreläsningar, workshops och kurser på våra respektive lärosäten. Vi håller skypemöten ca en gång per månad då vi berättar vad vi har pågång och ger varandra tips och inspiration. Som studerandemedlem i BTF är du varmt välkommen att medverka i detta nätverk!

Är du eller någon du känner intresserad av att vara med? Hör då gärna av dig till BTF:s studeranderepresentant Amira Hentati: amira.e.hentati@gmail.com.

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda