Logga in »

Test

tillbakaTillbaka

Samtal och behandling på distans

- Hur man bäst använder video, telefon, chatt och textmeddelanden i det professionella mötet

Psykologpartners, Luntmakargatan 49, Stockholm  25 november 9-16


Plats: Psykologpartners W&W
Mailkontakt alt 1: utbildning@psykologpartners.se
För mer info: www.psykologpartners.se
Pris: 2500kr ex moms


Om utbildningen:

Välkommen till en heldag om digital kommunikation:

En utbildningsdag för dig som vill utveckla din kunskap och dina färdigheter i digital kommunikation. Den tekniska utvecklingen för med sig otaliga möjligheter för vårdgivare och vårdtagare, förutsatt att vi kan dra nytta av styrkorna och parera svagheterna som de olika kommunikationskanalerna för med sig. Kunskap och kompetens inom detta område är högst relevant som fortbildning för psykologer, socionomer och andra yrkeskategorier som har börjat, vill börja eller bara vill lära sig mer om professionella möten på distans.

Om dagen
Under utbildningsdagen kommer vi att gå igenom kunskapsläget kring de olika formerna av kommunikation som används vid distansbesök. Vi kommer att diskutera skillnader och likheter samt för- och nackdelar mellan video-, chatt-, telefon- och textkommunikation. Videobesök ges extra utrymme. Dagen innehåller en teoretisk grund varvat med praktiska tips och demonstrationer.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till yrkesverksamma inom vård, hälsa och omsorg samt andra som i sina verksamheter arbetar, med eller kommer att börja arbeta med, digitalt bedömnings- eller förändringsarbete. Innehållet är särskilt relevant för dig som arbetar med beteendeförändring.

Utbildare
Johan Edbacken, legitimerad psykolog arbetar på Psykologpartners med fokus på Digital Psykologi. Han har flerårig erfarenhet av olika former av psykologisk behandling på distans och har fortbildats inom området telemedicin.

Pris
2 500: - + moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika. Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt.

Datum & tid
Utbildningen hålls den 25 november kl. 9.00 - 16.00 i Psykologpartners lokaler på Luntmakargatan 49.

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda