Logga in »

Test

tillbakaTillbaka

Skapa internetbaserade stöd- och utbildningsprogram

Psykologpartners Stockholm  7 maj


Plats: Psykologpartners W&W AB
Mailkontakt alt 1: utbildning@psykologpartners.se
För mer info: www.psykologpartners.se/vart-utbildningsutbud
Pris: 1 500:- + moms


Om utbildningen:

Har du idéer för internetlevererade insatser till dina patienter? Känns det svårt att veta hur du ska börja? Att skapa internetbaserade stöd- och utbildningsprogram för vården kan vara en utmaning. Det som har levererats via papper eller i fysiska möten ska nu levereras över nätet. Det kräver förståelse och anpassning.

Under denna fullmatade halvdag får du tydliga råd och tips från en expert på området. Du får ta del av ett tydligt pedagogiskt ramverk där allt från målgruppsarbete till motivation, struktur och språk ingår. Du får vägledning i att själv arbeta fram ditt material på det sätt som passar din verksamhet. Efter utbildningen kan du mot en tilläggskostnad välja att anlita David för personlig pedagogisk feedback på ditt material.

Målgrupp
Behandlare eller verksamhetsansvarig som vill skapa internetbaserade program för dina patienter.

Utbildare
David Brohede, leg. psykolog
David är en erfaren pedagogisk designer som har utbildat inom pedagogik och psykologi sedan 2011. Han har arbetat både med design och utveckling av psykologisk behandling via internet, men också som konsult åt andra vårdenheter i framtagning av internetbaserad patient-utbildning. Som utbildare är han engagerad och generös.

Pris
1 500:- + moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika samt material och intyg. Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt.

Datum & plats
7 maj, klockan 10–15
Stockholm, Psykologpartners lokaler på Luntmakargatan 49


Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda