Logga in »

Test

tillbakaTillbaka

Avancerad påbyggnad i Compassionfokuserad terapi med Paul Gilbert

Stockholm  2 december


Plats: Stockholm
Mailkontakt alt 1: ingrid.landin@sll.se
Pris: 1500


Om utbildningen:

Avancerad påbyggnad i Compassionfokuserad terapi med Paul Gilbert

2 december 2019

Workshopen leds av Paul Gilbert, grundare av Compassionfokuserad terapi. Paul Gilbert är professor i klinisk psykologi vid Universitetet i Derby, Storbritannien, och "Consultant Clinical Psychologist at the Derbyshire Health Care Foundation Trust". Han har under 35 år forskat utifrån ett evolutionärt perspektiv på psykopatologi, med speciellt fokus på skam och behandling av skambaserad problematik.


Denna avancerade fördjupningsdag är för dig som redan har gått Workshop på avancerad nivå i CFT och som vill fördjupa dina kliniska färdigheter i CFT. Dagen förutsätter således att du har kunskap i CFT på avancerad nivå och har arbetat kliniskt med CFT. Den kommer ge möjlighet att ta upp komplexa fall och andra svårigheter du stött på i ditt arbete med CFT. Frågor kring handledningsfärdigheter i CFT kommer också tas upp.


Workshopen kommer vara upplevelse- och övningsbaserad, vilket ger möjlighet till inlärning på djupet och en egen erfarenhet av den medkännande terapeutiska relationen. Deltagarna förväntas delta i kliniska rollspel (terapeut / klient), där de kan träna på de specifika färdigheter som krävs för de olika CFT-interventionerna.
Workshopen ges av Kompetenscentrum för psykoterapi som är en del av Centrum för psykiatriforskning. Centrum för psykiatri-forskning är en samverkansorganisation med två huvudmän, Karolinska Institutet (Institutionen för klinisk neurovetenskap) och Stockholms läns landsting.

Tid och plats:
När: 2 december kl 9.00-16.00
Var: Stockholm
Information om plats kommer längre fram

Kostnad: 1500 kr. I priset ingår för- och eftermiddagsfika.
Anmälan sker till:
Ingrid.landin@sll.se

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda